Termeni și condiții

Termeni și condiții

Comenzi şi livrări

Livrăm toate produsele afișate în orice localitate din România, în baza unei comenzi ferme. Pentru livrări în afara țării, vă rugăm să ne contactați telefonic.

Coletele se livrează prin intermediul serviciului de curierat rapid. În prezent colaborăm cu Fan Courier și cu PrioriPost (serviciul de curierat rapid al Poștei Române).
Informaţiile furnizate către mein.Buch – carte germană sunt folosite conform legilor în vigoare privind confidențialitatea datelor.

Mein.Buch – carte germană nu încurajează spam-ul şi nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să şteargă din baza de date adresa de e-mail furnizată.

Mein.Buch – carte germană își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.

Dreptul de retragere

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile calendaristice începând de la ziua în care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi folosind datele din pagina de contact cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail.

În acest scop, puteţi folosi acest model de formular de retragere. Folosirea lui nu este însă obligatorie. Pentru a respecta termenul limită de retragere de 14 zile calendaristice, este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecinţele retragerii

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Dumneavoastră veți suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor,

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Produse

Informațiile despre produsele prezentate pe site-ul www.mein-buch.ro provin de la editurile/firmele producătoare sau de la distribuitorii autorizați.  Acestea au un caracter informativ și sunt folosite cu acordul deținătorilor dreptului de autor.  

În cazul în care produsele livrate prezintă defecte fizice sau nu corespund cu descrierea de pe site acestea vor fi înlocuite sau rambursate.

Conciliere

În cazul în care apar orice probleme, vă asigurăm că vom face tot posibilul să remediem situația apărută. Pentru acest caz și pentru nemulțumirile de orice fel vă rugăm să luați legătura personal cu  Roxana Florescu,  telefon 0722303072 sau Dana Dudu, telefon 0726312808.