Politica de confidențialitate

SC Mein Buch SRL denumită mai departe mein.Buch – carte germană, în calitate de autor, proprietar, administrator al www.mein-buch.ro și www.carte-germana.ro, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site. 

Mein.Buch – carte germană se angajează să folosească datele personale ale utilizatorilor numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, în scopul derulării procesului de comandă și livrării produselor, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia.

Exclusiv în scopul livrării produselor, informațiile dumneavoastră sunt transmise firmelor de curierat partenere.

Furnizarea datelor personale către mein.Buch – carte germană nu implică obligativate din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în orice moment ştergerea acestora din baza de date în mod gratuit.

Aveți conform Legii nr. 677/2001 dreptul de acces la datele dumneavoastră, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate și dreptul de a vă adresa  justiției. Aveți de asemenea dreptul să refuzați prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și puteți solicita ștergerea acestora.

Orice persoană  are dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing.

Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte sau dacă doriți să faceți modificări de orice natură, vă rugăm sa ne informați cât mai curând posibil la adresa de e-mail: meinbuch.ro@gmail.com.