Cum cumpăr


Ce trebuie să faceţi pentru a comanda cărţi

Online puteţi face simplu şi rapid cumpărături. Cărţile prezentate pe site-ul nostru fac parte dintr-o selecţie pe care noi am realizat-o tinând cont de particularităţile fiecărei vârste. Ceea ce înseamnă că ele se găsesc deja pe stocul nostru şi pot pleca spre dvs. în aceeaşi zi sau în ziua următoare.

Foarte rar se poate întâmpla ca la un titlu stocul să se epuizeze. Atunci vom reface stocul în timpul cel mai scurt, astfel încât să nu fiţi nevoit(ă) să aşteptaţi prea mult. Până la refacerea stocului, în dreptul produsului, va apărea menţiunea "termen de livrare: 7-18 zile".

Cărţile alese le puteţi marca apăsând butonul "Adaugă în coş".

Când coşul dvs. conţine tot ceea ce doriţi să comandaţi, apasaţi butonul "trimite comanda". Vi se va cere să completaţi un formular cu datele dvs. Vă asigurăm că vom păstra confidenţialitatea acestor informaţii, nu le vom folosi în alte scopuri decât pentru autentificarea comenzii şi nu le vom furniza terţilor.

Coletele noastre sunt livrate prin curier. Firmele de curierat cu care colaborăm sunt Fan Courier şi Priori-Post. La comenzi de peste 250 RON, transportul este gratuit.

Ca şi metode de plată puteţi alege între ramburs, adică achitarea contravalorii produselor în momentul în care ridicaţi coletul de la poştă sau de la curier, sau transfer bancar. În cazul al doilea, produsele rămân în proprietatea noastră până la intrarea banilor în cont.

În dreapta ecranului mai vedeţi încă o dată sumarul comenzii, pe care acum o puteţi finaliza apăsând butonul "salvează şi continuă". 

În scurt timp veţi primi prin e-mail un mesaj de confirmare a comenzii dvs. ce va conţine contravaloarea cărţilor şi cheltuielile de transport. Colegii noştri vă vor contacta telefonic pentru a vă înştiinţa cu privire la livrare.

Dacă aveţi nelămuriri sau vi se pare mai simplu, puteţi transmite comanda dvs. şi prin telefon, folosind numerele de mai jos.

Pentru a le proteja cât mai bine, cărţile, CD-urile, DVD-urile şi jocurile sunt ambalate în plicuri antişoc. În cazul în care totuşi un produs ajunge la dvs. în stare neconformă, noi îl vom înlocui în cel mai scurt timp posibil.

RENUNŢAREA LA COMANDĂ

Conform O.U.G. 34/2014, produsele achizitionate la distanţă se pot returna. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumparare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului său. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile lucrătoare de la denunţarea contractului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

SC Mein Buch SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 de zile de la data denunţării în scris a contractului.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeaşi stare în care au fost livrate, nu se acceptă produse deteriorate sau cu urme de folosire.

http://www.anpc.gov.ro/

Pentru orice alte detalii vă stăm cu plăcere la dispoziţie:

0722.303072 (Vodafone)

0726.312808 (Vodafone)

E-Mail: meinbuch.ro@gmail.com

 

Vă mulţumim că aţi ales să colaboraţi cu noi!